CatalanEspañol (spanish formal Internacional)French (Fr)English (United Kingdom)Deutsch (DE-CH-AT)

La botiga

There are no translations available.

Per a consultes a la botiga del museu, adreçeu-vos a:  Diese E-Mail-Adresse ist gegen Spambots geschützt, Du musst JavaScript aktivieren, damit Du sie sehen kannst.

L' entrada del museu està estructurada a manera d'una antiga botiga de joguines. La nostra botiga està especialitzada en reproduccions de joguines antigues.

Fabricants com PAYÀ, ens permeten obtenir reproduccions exactes de emblemàtiques peces, reproduïdes des de l'any 1984, que van acompanyades de document acreditatiu on es certifica el número de sèrie i la tirada limitada d'aquesta. Així doncs, hi podreu trobar autèntiques peces de col·leccionista.

Ah!, important secció per a totes les "fans" de la MARIQUITA PEREZ.

Us presentem a tota la família sencera: La Mariquita, el seu germà Juanin, el bebè Juanin, ...i tota una infinitat de complements: per anar a l'escola, a passeig, a comprar, a dormir...

BORRÀS, casa centenària. Qui no coneix al frare de la caputxa?, que vingui a fer-nos una visita i podrà saber el temps que farà demà

CECILIO: nines pepes, pepons, ...; aquestes joguines formen part d'una col·lecció representativa de la joguina de pasta de cartró i han estat fetes a mà seguint les tècniques artesanes de l'època.

CARTES COMAS: Baralles catalanes, espanyoles, jocs de famílies, de parelles, solitaris, trencaclosques,.......Tot un munt d'idees per a regalar o regalar-se. I totes son originals.

CARTES FOURNIER: Reproduccions de les baralles antigues: fammílies de 7 paisos; les clàssiques: Joc del Uno; i les més modernes: Star Wars, Frozen, Patrulla Canina, ...

També hi ha altres fabricants, que ens recorden els temps passats:

CAYRO, jocs de taula: L'oca, el parxís, la duana, la loteria,...

BARRUTOYS i VARI, fireta de tota la vida, comestibles, cuinetes, fogons,....tot i més per passar una bona estona realitzant autèntic joc sensorial.

CAN CELS, baldufes, arrossegalls, carraques, tangrams, dominós, i molt més, tot en fusta. Material tradicional dominant en temps de postguerra.

HABA, magnifics jocs de taula de tota la vida, modernitzats i actualitzats amb moltes novetats i sorpreses.

SILENOLE, jocs de taula i d'habilitat per a més de 8 anys molt divertits.

PASQUAL ARNELLA, cavalls, gallines, elefants,...elaborats artesanalment en paper-cartró, com els que havien tingut els nostres avis.

PROTOCOL, màgica troballa alhora de retrocedir en el temps, tot un munt de joguines, còpies procedents d'altres països, on ens recreen tot el món de la joguina representativa de l'època del Museu.

El PAPER molta cosa és la que ens aporta aquest material: retallables de nines, ciutats medievals, cases, castells,...

Punts de llibre, llibres, postals, i fins i tot el propi joc del nostre Museu, que a través de les imatges d'algunes peces de la col·lecció, hem realitzat un joc de memòria com els d'abans.

LA BOTIGA DEL MUSEU. Tot un munt d'idees per a grans i petits, per regalar o regalar-se.

Diese E-Mail-Adresse ist gegen Spambots geschützt, Du musst JavaScript aktivieren, damit Du sie sehen kannst.

Imatges aleatories

Hivernacle-2.jpg

Accés clients

Qualitat


Museu d' Història de la Joguina

Rambla Antoni Vidal, 48-50
17220 - Sant Feliu de Guíxols
Girona - Espanya

botiga@museudelajoguina.cat

972 822 249