La botiga

L' entrada del museu està estructurada a manera d'una antiga botiga de joguines. La nostra botiga es especialitzada en reproduccions de joguines antigues.

PAYÀ

Fabricants com PAYÀ, ens permeten obtenir reproduccions exactes d’emblemàtiques peces, reproduïdes des de l'any 1984, que van acompanyades de document acreditatiu on es certifica el número de sèrie i la tirada limitada d'aquesta. Així doncs, hi podreu trobar autèntiques peces de col·leccionista.

MARIQUITA PEREZ

Ah! important secció per a
totes les "fans" de la MARIQUITA PEREZ.
Us presentem a tota la família sencera: La Mariquita, el seu germà Juanin, en bebè Juanin, ...i tota una infinitat de complements: per anar a l'escola, a passeig, a comprar, a dormir...

BORRÀS

BORRÀS, casa centenària.
Qui no coneix al frare de la caputxa?
Que vingui a fer-nos una visita i podrà saber el temps que farà demà.

CECILIO

Nines pepes, pepons, ...; aquestes joguines formen part d'una col·lecció representativa de la joguina de paper-cartró i han estat fetes a mà seguint les tècniques artesanes de l'època.

CARTES COMAS

Baralles catalanes, espanyoles, jocs de famílies, de parelles, solitaris, trencaclosques,...Tot un munt d'idees per a regalar o regalar-se. I totes son originals.

CARTES FOURNIER

Reproduccions de les baralles antigues: famílies de 7 països; les clàssiques: Joc del Uno; i les més modernes: Família Disney,  Frozen, Patrulla Canina,...

CAYRO

Jocs de taula: L'oca, el parxís, la duana, la loteria,...

BARRUTOYS i VARI

Fireta de tota la vida, comestibles, cuinetes, fogons,....tot i més per passar una bona estona realitzant autèntic joc sensorial.

CAN CELS

Baldufes, arrossegalls, carraques, tangrams, dominós, i molt més, tot en fusta. Material tradicional dominant en temps de postguerra.

LONDJI

Magnífics jocs de taula de tota la vida, modernitzats i actualitzats amb moltes novetats i sorpreses, fets a Barcelona.

MOULIN ROTY

Els animals de peluix, titelles i els doudou, fets amb roba que es poden rentar agraden als petits i els grans.

PASQUAL ARNELLA

Cavalls, gallines, elefants,...elaborats artesanalment en paper-cartró, com els que havien tingut els nostres avis.

PROTOCOL

Màgica troballa alhora de retrocedir en el temps, tot un munt de joguines, principalment fetes en llauna litografiada, còpies procedents d'altres països, on ens recreen tot el món de la joguina representativa de l'època del Museu. També fan tot un reguitzell de caixes de música de tot tipus.

El PAPER

Molta cosa és la que ens aporta aquest material: retallables de nines, ciutats medievals, cases, castells,...
Una selecció de llibres de joguines i jocs, a l’abast de tothom .

ELS CAGANERS

Molt típics dels pessebres catalans. En hi ha de tot tipus, de diferents mides, i per a tots els gustos. Son un bon article per portar de regal, ja que son capaços d’arrancar un somriure a tothom que els rep.
Image
Image

Punts de llibre, llibres, postals, i fins i tot el propi joc del nostre Museu, que a través de les imatges d'algunes peces de la col·lecció, hem realitzat un joc de memòria com els d'abans.

LA BOTIGA DEL MUSEU. Tot un munt d'idees per a grans i petits, per regalar o regalar-se.